Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

Slow Art Day: historisch zilver en hedendaags vakmanschap  

Op zaterdag 13 april 2024 laat het DIVA museum je heel traag onderdompelen in de wereld van historisch zilver en hedendaags vakmanschap. Tijdens deze Slow Art Rondleiding dagen we je uit om te vertragen en op een ontspannen manier van onze collectie te genieten.  

In groep en onder begeleiding ga je op ontdekking in het conservatie-restauratielabo waar één object uit ons kunstdepot op je wacht. Vervolgens ga je naar het DIVA atelier waar een tweede object klaar staat om te ontdekken.   

DIVA biedt je tijd en ruimte om bewust en langzaam enkele objecten te bekijken en in je op te nemen. Zie je hetzelfde als anderen? Luister en laat je verrassen door wat anderen ontdekken. Ontrafel samen de geheimen van het kunstwerk. Een unieke ervaring die je zintuigen verfrist!  

Deelnemen is gratis. Je betaalt wel het toegangsticket voor het museum. Wegens beperkt aantal plaatsen is reserveren aan te raden. Je kan je ticket kopen via onze webshop of aan de balie in het museum.  

Praktisch:  

  • Prijs: toegangsticket voor het museum  
  • De rondleiding start stipt om 11u.   
  • Aantal deelnemers: max. 10  
  • De rondleiding duurt ongeveer een uur. Daarna kan je op eigen tempo de vaste expo A Brilliant Story bezoeken.