Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

Hammertime! Open Atelier Zilversmeden

Ben jij klaar voor een unieke duik in de fascinerende wereld van zilversmeden? Of je nu een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, het Open Atelier Zilversmeden biedt voor elk niveau een onvergetelijke ervaring.

Wat mag je verwachten?

Als beginner leer je tijdens dit open atelier de essentiële basistechnieken van zilversmeden. Van smeden, vijlen en schuren tot het gebruik van diverse gereedschappen. Onder begeleiding smeed je zelfs je eerste zilveren schaaltje.

Voor de gevorderden richten we ons op meer complexe projecten en technieken. Krijg begeleiding op maat bij het ontwerpen en afwerken van jouw eigen creaties.

Door wie?

Onder begeleiding van zilversmid Max Gielis, bekend van zijn werk voor Gijs Bakker en Koen Wijngaerden, krijg je toegang tot een scala aan gereedschappen en materialen om je vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen. Een combinatie van demonstraties, persoonlijke begeleiding en creatief probleemoplossend handelen maken dit atelier een ontdekkingsreis.

Praktisch

  • Wanneer: Maandag 1 juli tot en met zaterdag 6 juli 2024, dagelijks van 9u30 tot 16u30.
  • Waar: DIVA atelier, Kaasstraat 13, 2000 Antwerpen.
  • Prijs: € 270 voor drie dagen, € 540 voor zes dagen.

Inschrijven?

  • Inschrijven doe je voor drie of zes dagen
  • Voor beginners adviseren we drie dagen

Tickets?

Belangrijk om te weten

Zilver is niet inbegrepen, maar we staan klaar om je te adviseren bij de aankoop. Voor beginners is er een beperkte voorraad beschikbaar bij het museum. Wees er snel bij, want de workshop laat slechts acht inschrijvingen toe.

Schrijf je snel in en maak van deze workshop een onvergetelijke creatieve ervaring!

Meer info?

Contacteer atelier@divaantwerp.be of +32 (0)3 360 52 53.

Disclaimer

Moet je je inschrijving voor de workshop annuleren? Tot twee weken (14 dagen) voor aanvang van de workshop betaal je € 50 administratiekosten. Als je minder dan 14 dagen voor de startdatum van de workshop annuleert, ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel steeds een plaatsvervanger voorstellen.

De organisator heeft het recht om de workshop te annuleren bij te weinig (betalende) inschrijvingen of overmacht. In dit geval krijg je het volledige bedrag terugbetaald.