Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

Proef jij wat ik proef?

Deze zomer kan elke speurneus weer op zoek gaan naar de 'Schatten van Vlieg' bij DIVA. Zoek en snuffel aan de hand van een opdrachtenkaart rond in het museum. Vind de juiste code en open het slot van onze schatkist: de kinderen nemen een verrassing mee naar huis en de ouders maken kans op de hoofdprijs. Onderweg word je op de proef gesteld door het oplossen van raadsels, jouw tekentalent boven te halen en je leert hoe je een échte diamant herkent. Kom langs en ontdek!

Vraag het opdrachtenboekje, beschikbaar in het Nederlands of Frans aan de balie.

Maak kans op de hoofdprijs!

In de schatkist vind je een leuk stickervel met een unieke code. Met elke nieuwe code maken jullie kans op de hoofdprijs!

Doe een schattenjacht op een van de 350 locaties. Heb je een schat van Vlieg gevonden? Kijk dan eens op de achterkant van het stickervel dat je in de schatkist vond: daarop staat een unieke code. Voer binnenkort hieronder je code in of scan gewoon de QR-code op het stickervel, en vul jouw wedstrijdcode in. Begin september maakt Vlieg de winnaar bekend