Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

In deze workshop leer je een aantal basisvaardigheden die je nodig hebt om een juweel te maken. Je leert zilverdraad en -plaat bewerken, een ontwerptekening op metaal over te nemen en je oefent op zagen, vijlen, solderen en ter afwerking leer je correct opschuren en polijsten. 

Tijdens de workshop krijg je één technische oefening: je ontwerpt een ring die bestaat uit draad. Daarna voer je het ontwerp uit en leer je de verschillende onderdelen van het ontwerp in te passen tot één geheel. Dit vereist de nodige handigheid bij het solderen en een flinke portie geduld. Maar ook hier geldt: oefening baart kunst!  

Deze workshop is bedoeld voor deelnemers met geen voorkennis. Alles wat je maakt tijdens de workshop mag je mee naar huis nemen.   

Praktisch:    

  • Alle materialen inbegrepen  
  • Duur: één volledige dag  

Meer info?

Contacteer atelier@divaantwerp.be of +32 (0)3 360 52 53.

Disclaimer

Moet je je inschrijving voor de workshop annuleren? Tot twee weken (14 dagen) voor aanvang van de workshop betaal je € 50 administratiekosten. Als je minder dan 14 dagen voor de startdatum van de workshop annuleert, ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel steeds een plaatsvervanger voorstellen.

De organisator heeft het recht om de workshop te annuleren bij te weinig (betalende) inschrijvingen of overmacht. In dit geval krijg je het volledige bedrag terugbetaald.