Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

De tijdelijke expo Opgespeld! Hedendaagse juwelen uit Antwerpen* toont de collectie van Antwerpse verzamelaar Dirk Schrijvers die bestaat uit 200 juwelen van meer dan 60 ontwerpers.
Met deze unieke expo biedt het DIVA museum een inzicht in de juwelen die tijdens de afgelopen 25 jaar in Antwerpen zijn gemaakt. Het is een viering van vakmanschap en innovatie. Van gedurfde statementstukken tot verfijnde subtiele accenten en technologische ontwikkelingen, elk juweel vertelt een eigen verhaal. Laat je verwonderen en inspireren door de esthetiek, techniek en kunstzinnigheid die de Antwerpse juweelontwerpers te bieden hebben. 
Kom langs en bewonder de juwelencollectie van een gepassioneerde verzamelaar.

* Tijdelijk campagnebeeld

Ben je benieuwd welke activiteiten we aanbieden?

Bekijk hieronder al de eerste selectie. Binnenkort volgen nog meer activiteiten, dus houd zeker onze kalender in de gaten.

Voor de jonge creatieveling: ontdek de magie van juwelen maken!

In het museum wacht een speciale knutseltafel op ouders, grootouders en kinderen (6-12 jaar). Laat je creativiteit de vrije loop terwijl je prachtige juwelen maakt. Met het beschikbare materiaal en begeleidende instructies wordt elke creatie een uniek meesterwerk!

Gegidste rondleiding: een duik in de schatten van de expo!

Boek een rondleiding en laat je groep leiden door een ervaren gids. De gids neemt je mee langs hedendaagse juwelen en belicht het fascinerende aspect van verzamelen. Een onvergetelijke ontdekkingstocht door de wereld van pracht en passie!

Speciale editie van De Gouden Straatjes van Antwerpen: sieraden, stijl en vakmanschap! 

Laat je betoveren door de wereld van hedendaagse sieraden in het hart van Antwerpen. Ontdek 10 zilver- en goudsmeden die vakmanschap en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. Van betaalbare mode-sieraden tot exclusieve, op maat gemaakte ontwerpen. Een perfecte wandeling voor liefhebbers van sieraden en design, waar ambacht en mode samenkomen.