Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Banner Image

Wat ga je doen?

De workshop begint met een korte geschiedenis van granulatie en gaat in op het belang ervan in verschillende culturen en tijdsperioden. Vervolgens krijg je een stapsgewijze demonstratie van het granulatieproces aan de hand van twee recepten. Je krijgt nuttige tips en weetjes voor het verwerken en aanbrengen van de granulen. Daarna ga je de techniek zelf oefenen.

Het bijwonen van de workshop granuleren in zilver is een leuke manier om je vaardigheden en kennis uit te breiden. Het biedt een unieke introductie in een oude techniek en geeft je de nodige bagage om nadien zelf aan de slag te gaan met het maken van juwelen met granulatie.

Voor wie?

Je moet beschikken over een basiskennis juweeltechnieken.

Workshopbegeleidster

Juweelontwerpster Nathalie Perneel studeerde aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen en verfijnde haar vaardigheden aan de Escola Superior de Artes e Design in Porto. Daarna kreeg ze de kans zich verder te specialiseren aan de Royal College of Art in Londen. Nathalies werk is te omschrijven als fijn en delicaat met een twist. Haar doel? Het plezier van het juweelontwerpen in haar stukken overbrengen.

Inschrijven?

Deze workshop is momenteel volzet. Meld je aan voor de wachtlijst door te mailen naar: atelier@divaantwerp.be 

Meer info?

Contacteer atelier@divaantwerp.be of +32 (0)3 360 52 53.

Disclaimer

Moet je je inschrijving voor de workshop annuleren? Tot twee weken (14 dagen) voor aanvang van de workshop betaal je € 50 administratiekosten. Als je minder dan 14 dagen voor de startdatum van de workshop annuleert, ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel steeds een plaatsvervanger voorstellen.

De organisator heeft het recht om de workshop te annuleren bij te weinig (betalende) inschrijvingen of overmacht. In dit geval krijg je het volledige bedrag terugbetaald.