Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Dompel jezelf onder in de wereld van hedendaags juweelontwerp tijdens deze inspirerende wandelingen langs de Gouden Straatjes, in het Modehart of het Historisch centrum van Antwerpen.

Antwerpen staat wereldwijd bekend als een belangrijke mode- en diamantstad. Hierdoor vormt de stad dan ook de perfecte thuishaven voor creatieve en modebewuste juweliers. Een gids neemt je mee langs 15 hedendaagse juweliers in het Modehart van Antwerpen die uitblinken door hun vakmanschap en creativiteit. Zowel gevestigde waarden als opkomend talent tonen hier hun ontwerpen en ambacht. Zeven Juweelontwerpers uit De Wijngaardstraat in het historisch centrum sloten zich aan bij het collectief in 2019. 

Deelnemende juweliers: Gerhild Kirchner, Anne Zellien, Robb.Zilla, Pascale Masselis, Hilde Van Belleghem, Diamanti Per Tutti, Wouters & Hendrix, O! Jewelry, Adelin, Sara Gies, Nico Taeymans, Studio Collect, I.Ma.Gi.N, Salima Thakker, Nadine Wijnants

© Gouden Straatjes
 

Een extraatje aan je wandeling toevoegen? Dat kan! Boek ook meteen je bezoek aan DIVA en/of een kleine proeverij bij Chocolatier Burie om je wandeling af te sluiten!

Meer informatie & boekingen: www.degoudenstraatjes.be


Praktische informatie

  • De tour is beschikbaar van donderdag tot zaterdag en elke eerste zondag van de maand tussen 11u en 16u.
  • Maximum 15 personen per groep.
  • Beschikbare talen: Nederlands, Engels, Frans
  • Prijs: € 150 (excl. museumbezoek en € 5 administratiekosten)
  • De gids pikt je op aan de ingang van DIVA, Suikerrui 17-19 in Antwerpen.
  • Klik hier om je rondleiding te boeken.

Voor meer informatie over de tour kun je je richten tot De Gouden Straatjes via hello@degoudenstraatjes.be.

Tickets kopen

Waar

DIVA, Suikerrui 17-19

Antwerpen - BE - 2000