Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Zien Voelen Dragen

Een dialoog tussen juweelmakers en het publiek

Zien Voelen Dragen is een tactiele en interactieve presentatie met werk van hedendaagse juweelontwerpers van de Antwerpse afdelingen juweelontwerp (Sint Lucas en de Academie). Gedurende een namiddag tonen vijftien sieraadmakers enkele van hun juwelen aan het publiek. Je kan de juwelen bekijken, aanraken en zelfs ervaren hoe het voelt om deze te dragen. Dit doen we in een aangename omgeving met een hapje en drankje, zodat jij als bezoeker de kans krijgt om in gesprek te gaan met de makers en om het verhaal achter het sieraad te leren kennen.

Volgende juweelontwerpers nemen deel:

Wieke Aerts, Mara Balode, Rosalie Carlier, Han Ning Chiang, Andreea Cojocaru, Yuxi Lu, Julia Mercier, Tieke Scheerlinck, Charlotte Van de Velde, Niels Van de Wouwer, Saskia Van der Gucht, Karen Vanmol, Ingrid Verhoeven, Urzula Volatovska, Kaouter Zair

Wanneer?

Zondag 2 oktober 2022 van 14 tot 17 uur.

We raden aan om je gratis ticket alvast te reserveren!

Waar?

Museum DIVA, Suikerrui 17-19, 2000 Antwerpen - Ingang via Kaasstraat 13.

Door wie?

Dit event wordt georganiseerd door DIVA - Museum voor diamant, juwelen en zilver -, en de afdelingen juweelontwerp van Sint Lucas Antwerpen en de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten Antwerpen.

Han Ning Chiang
Rosalie Carlier
Andreea Cojocaru
Wieke Aerts
  

Kaouter Zair
Niels Van de Wouwer
Saskia Van der Gucht
Tieke Scheerlinck
  

Waar

DIVA, Suikerrui 17-19

Antwerpen - BE - 2000