Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

In 2022 ondergaat de vaste tentoonstelling een transformatie en heropent op 24 maart 2023 voor het publiek. In de tussentijd ben je van harte welkom in DIVA's pop-up met tijdelijke expo, info-punt en museumshop op de Grote Markt in Antwerpen. Let op: deze expo loopt nog tot 27 november 2022!

Wil je meer weten over het verhaal achter de diamanten, juwelen of zilveren objecten? Bezoek de gratis expo DIVA: Work in Progress. In drie zalen ontdek je welk werk er in de objecten én de mensen gaat zitten voordat een steen, een stuk of een maker “museumwaardig” is. Of wil je meer informatie over DIVA´s diamant- en juwelentour, activiteiten of ben je op zoek naar een origineel cadeau? Spring gerust binnen, onze medewerkers kijken uit naar je bezoek.

Praktisch: 

  • Adres: Grote Markt 13, 2000 Antwerpen
  • Openingstijden: dagelijks van 10.00 - 18.00 behalve op woensdag
  • Gratis toegang

Work in Progress


De eventzalen, bibliotheek, atelier en educatieve ruimte blijven in gebruik op de huige locatie van DIVA. Een uitgebreid publieksprogramma met workshops, DIVA talks, artists-in-residence, open atelierdagen en een educatieprogramma ontdek je in onze agenda

Praktisch: 

  • Adres: Kaasstraat 13, 2000 (via het Leonie Glassplein)
  • Openingstijden: op afspraak of tijden van het event / activiteit
  • Reserveer je bezoek voor de bibliotheek via bibliotheek@divaantwerp.be 

Waar

DIVA pop-up, Grote Markt 13, 2000 Antwerpen

Antwerpen - BE - 2000