Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

DIVA: A Brilliant Story in groep bezoeken

Ook groepsbezoeken aan DIVA's Brilliant Story zijn mogelijk. Omdat we er zelf sterk van overtuigd zijn dat een individueel bezoek met audiogids je de beste bezoekerservaring oplevert, bieden we geen gegidste rondleidingen aan. 

DIVA werkt vanaf haar opening op 7 mei voor onbepaalde tijd met tijdslots. Dat wil zeggen dat per half uur een bepaald aantal bezoekers het museum binnenkan. Plan je een groepsbezoek aan DIVA? Dan reserveer je best op voorhand je groepstickets en leg je op die manier de datum en het uur van je bezoek vast. Zo ben je er zeker van dat jouw groep op dat moment het museum kan bezoeken.

Groepstarief

Voor groepen vanaf 15 personen geldt het voordeeltarief. Elke groep betaalt een vaste bookingsfee van 30 euro en betaalt daarnaast de ticketprijs van € 5 per persoon. Elke groep kleiner dan 15 personen betaalt het standaardtarief van € 10.

Vragen

Heb je hulp nodig bij het boeken of wil je een vraag stellen? Kom gerust langs de balie of stel je vraag via info@divaantwerp.be of het contactformulier.


Hoe boek ik mijn groepstickets online?

 1. Koop je tickets hier.
 2. Kies met behulp van de kalender de datum waarop je een groepsbezoek plant.
 3. Rechts op het scherm zie je een lijst met de nog beschikbare tijdslots van die dag.
 4. Kies het gewenste tijdslot door te klikken op 'Bestel tickets'.
 5. Kies het aantal gewenste tickets en ga verder via 'Bestel'. Opgelet: kies hier het aantal gewenste tickets aan standaardtarief. Pas in de volgende stap wordt je groepskorting verrekend!
 6. Je ziet het aantal bestelde tickets met de totaalprijs (die gelijk is aan € 5 x het aantal geselecteerde personen). Bij 'transactiekosten' vind je de vaste bookingsfee van € 30.
 7. Registreer je via het grijze kadertje als nieuwe bezoeker, of log in onder je eigen account.
 8. Klik op 'Ga naar betaal'.
 9. Selecteer je betaalmethode - wens je een factuur, kies dan voor betalen via overschrijving.
 10. Klik op 'Betalen' en rond je betaling af.
 11. Per mail krijg je jouw bestelbevestiging en na betaling ook je e-tickets.

Bekijk ook

Lees meer
Praktische info

DIVA's onthaal & museumshop zijn elke dag geopend van 10u tot 18u, met uitzondering van woensdag.

Lees meer
Contact

Wil je DIVA graag iets vragen of meegeven? Shoot!