Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

In juli en begin augustus 2019 zijn zowel beginnende als gevorderde edelsmeden welkom in DIVA's atelier.

Beginners krijgen tijdens het zomeratelier de basistechnieken zilversmeden onder de knie. Zo leer je zagen, vijlen, schuren, polijsten en smeden en ga je naar huis met een zelfgemaakt zilveren schaaltje. Heb je de basistechnieken in de vingers? Dan kun je je als gevorderde uitleven met je eigen ontwerpen. Tijdens de zomerateliers lopen beginners en gevorderden door elkaar en wordt iedereen op maat begeleid door Anja Baelus.

Wanneer?

Je kiest minstens drie opeenvolgende dagen uit de beschikbare data.

  • Maandag 15 tem vrijdag 19 juli 2019
  • Maandag 22 tem vrijdag 26 juli 2019
  • Maandag 5 augustus tem vrijdag 9 augustus 2019

 

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt tot 10 inschrijvingen per dag en via één account kun je slechts voor één persoon inschrijven voor het zomeratelier.

Prijs & inschrijven

Per dag betaal je €90. Als vriend van DIVA ontvang je automatisch 10% korting. Koffie, thee en water zijn inbegrepen, net als de materialen die we in de workshops gebruiken. Lunch en eventuele overnachtingen zijn niet inbegrepen. 

© DIVA
© DIVA
 

Over Anja Baelus

Anja Baelus is docente aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen binnen de afdeling Juweelontwerp en Edelsmeedkunst. Het voelen van zuivere metalen en deze bewerken tot objecten is voor Anja Baelus puur genieten. Ze gaat op zoek naar de warmte in metalen en probeert het natuurlijke en spontane in haar werk te leggen. Anja verzorgt al vele jaren de cursussen edelsmeedkunst, eerst voor het Zilvermuseum en nu voor DIVA.

Goed om weten

Zie je je genoodzaakt je workshop te annuleren? Tot een week (7 werkdagen) voor de aanvang van de workshop betaal je €10 administratiekosten. Annuleer je minder dan een week voor aanvang, dan ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel steeds een plaatstvervang(st)er voorstellen. De organisator behoudt zich het recht voor een workshop te annuleren bij te weinig (betalende) inschrijvingen. Dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald.

Tickets kopen

Waar

DIVA atelier, Kaasstraat 7

Antwerpen - BE - 2000

Gerelateerde publicaties

Lees meer
Studio DIVA