Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Zilver is geschikt voor ontelbare toepassingen, die onder meer tot uiting komen in de aankleding van het Zilverpaviljoen, een unieke samenwerking met Umicore.

De Precious Metals Refining plant van Umicore in Hoboken is ondertussen wereldberoemd en de prestaties ervan worden over de hele wereld erkend. Het bedrijf gebruikt één van ’s werelds grootste installaties voor het recycleren van edelmetalen en is wereldmarktleider m.b.t. het recycleren van complexe afvalstromen die edelmetalen en non-ferrometalen bevatten, bv. bijproducten van de smelt- en mijnindustrie, elektronisch afval en andere recycleerbare materialen. De installatie transformeert metalen tot hoogwaardige materialen die essentieel zijn voor ons dagelijks leven. Als partner van DIVA stelt Umicore aan de voet van het MAS het Umicore Zilverpaviljoen voor.

Een bezoek aan het Umicore Zilverpaviljoen

Bij heel wat tentoonstellingen kun je gebruik maken van een aangepaste (meertalige) bezoekersbrochure.

Sluitingsdagen

Gesloten op maandag.

Waar

Umicore Zilverpaviljoen, Hanzestedenplaats 15

Antwerpen - BE - 2000

Gerelateerde activiteiten

diamantpaviljoen
Lees meer
Vandaag in het museum
Het Diamantpaviljoen aan het MAS
vast aanbod
Open tot 1 oktober, van dinsdag tot zondag

Zelfs nu de renovatiewerken aan het DIVA-huis volop aan de gang zijn, vind je het BriljAntwerps Verhaal in het Diamantpaviljoen aan het MAS.