Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

In juli en begin augustus 2018 zijn zowel beginnende als gevorderde edelsmeden welkom in DIVA's atelier.

Beginners krijgen tijdens het zomeratelier de basistechnieken zilversmeden onder de knie. Zo leer je zagen, vijlen, schuren, polijsten en smeden en ga je naar huis met een zelfgemaakt zilveren schaaltje. Heb je de basistechnieken in de vingers? Dan kun je je als gevorderde uitleven met je eigen ontwerpen.

Tijdens de zomerateliers lopen beginners en gevorderden door elkaar en wordt iedereen op maat begeleid door Anja Baelus.


Wanneer?

Je kiest minstens drie opeenvolgende dagen uit de beschikbare data.

  • Maandag 9 tem vrijdag 13 juli 2018
  • Maandag 23 tem vrijdag 27 juli 2018
  • Maandag 30 juli tem vrijdag 3 augustus 2018

 

Opgelet! De plaatsen zijn beperkt tot 10 inschrijvingen per dag.


© DIVA
© DIVA
© DIVA
© Jean Wolfers / foto Hugo Maertens
 


Prijs & inschrijven

Per dag betaal je € 90. Als Vriend(in) van DIVA ontvang je 10% korting.

Koffie, thee en water zijn inbegrepen, net als de materialen die we in de workshops gebruiken. Lunch en eventuele overnachtingen zijn niet inbegrepen. 

Hoe inschrijven?

  • Surf naar onze ticketmodule.
  • Kies uit de lijst met beschikbare data de datum waarop je je atelierreeks wenst te starten en klik op 'Bestel tickets'.
  • Selecteer '1' en klik op 'Bestel'.
  • Via het blauwe kader dat bovenaan de pagina verschijnt, kies je op dezelfde manier nog minimaal twee opeenvolgende data.
  • Log in of registreer je als nieuwe klant. 
  • Selecteer je gewenste betaalmethode en reken af.

 

Opgelet! Via één account kun je slechts voor één persoon inschrijven voor de zomerateliers.


Zie je je genoodzaakt je workshop te annuleren? Tot een week (7 werkdagen) voor de aanvang van de workshop betaal je € 50 administratiekosten. Annuleer je minder dan een week voor aanvang, dan ben je het volledige bedrag verschuldigd. Je kunt wel steeds een plaatsvervang(st)er voorstellen. De organisator behoudt zich het recht voor een workshop te annuleren bij te weinig (betalende) inschrijvingen. Dan krijg je het volledige bedrag terugbetaald.


Over Anja Baelus

Anja Baelus is docente aan de Koninklijke Academie voor Schone Kunsten van Antwerpen binnen de afdeling Juweelontwerp en Edelsmeedkunst. Het voelen van zuivere metalen en deze bewerken tot objecten is voor Anja Baelus puur genieten. Ze gaat op zoek naar de warmte in metalen en probeert het natuurlijke en spontane in haar werk te leggen. Anja verzorgt al vele jaren de cursussen edelsmeedkunst, eerst voor het Zilvermuseum en nu voor DIVA.

Boek tickets

Waar

DIVA atelier, Kaasstraat 7

Antwerpen - BE - 2000

Boek tickets