Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Schuilt er een juweelontwerper in jou? Leef je dan samen je mama, papa, oma, bompa of ... volledig uit tijdens een creatieve workshop bij DIVA! Laat je inspireren door DIVA's briljante verhaal en ga daarna samen aan de slag in het atelier.

Tijdens de workshop maken duo's samen juwelen met zilverklei. We bakken jullie creaties in de oven. Op het einde van de dag neem je je zilveren juweel mee naar huis! Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Schrijf je snel in!

Praktisch:

Creatieve workshop voor jongeren van 9 tot 12 jaar samen met hun (groot)ouder of begeleider. Eén ticket is geldig voor twee personen. Er zijn per dag 10 plaatsen beschikbaar, dus vijf tickets voor telkens twee personen (jongeren met hun (groot)ouder of begeleider). Om deel te nemen is geen voorkennis vereist. Museumbezoek en alle materiaal om aan de slag te gaan zijn inbegrepen. Voor je lunch, snack en wat drank zorgen jullie zelf.

Tickets kopen

Waar

DIVA atelier, Kaasstraat 7

Antwerpen - BE - 2000

Gerelateerde publicaties

Lees meer
Studio DIVA