Deze website maakt gebruik van bestanden (zoals cookies) en andere technologie. Door verder te surfen, stem je in met het gebruik hiervan.

Hedendaagse kunst in en rond Antwerpen

Antwerp Art organiseert van 19 tot 21 mei 2017 voor de derde keer zijn Antwerp Art Weekend. Verschillende kunsthuizen en musea slaan dat weekend de handen in elkaar om in en rond Antwerpen hedendaagse kunst in de verf te zetten. 

Van19 tot 21 mei beleef je op meer dan 60 plaatsen in Antwerpen de pracht van hedendaagse kunst. Ook DIVA neemt deel met haar tentoonstelling Curieus, die dan pas een weekje de deuren heeft geopend. Om je al warm te maken voor de opening van de collectiepresentatie van DIVA in 2018, ontdek je met ‘Curieus’ de blik van zes jonge kunstenaars op de collectie van DIVA en hun interpretatie daarvan.

Tijdens ‘Curieus’ tonen ze een selectie van oud en nieuw werk, variërend van juwelen en objecten tot beeldend werk, film en fotografie. Heel wat curiositeiten en bijzonderheden in de vorm van parels van poeder, kopjes uit zeep, sluitingen die schakels worden, stenen die de vorm aannemen van messen en papier dat verandert in porselein passeren er de revue.

curieus 

Klik hier voor meer info over Curieus